Русия отваря интерактивна  банка за иновации на Есен 2017Посетителите ще

...
Русия отваря интерактивна  банка за иновации на Есен 2017Посетителите ще
Коментари Харесай

Силно участие от 40 държави на Техническия панаир в Пловдив

Русия отваря интерактивна  банка за нововъведения на „ Есен 2017 ”

Посетителите ще видят първия в света 1.8GHz 64-битов четириядрен рутер

Интерактивна банка за нововъведения ще презентира по време на Международния механически панаир в Пловдив върхови съветски технологии, които до момента не са показвани в България, оповестиха от Министерството на образованието и науката на Руската федерация, което провежда присъединяване на водещи университети и проучвателен организации.   Те ще показват разработки и планове в региона на машиностроенето, електрониката, електротехниката, осведомителните технологии, телекомуникациите, роботизацията, енергетиката, екологията, строителството.

Банката за нововъведения ще спомага за по-ефективен трансфер на новите съветски технологии, обясниха уредниците. В програмата е и кръгла маса „ Иновационна мрежа Русия-България “, която ще се състои на 25 септември, а всеки ден ще има презентационни сесии за перспективни технологии и решения.   Русия се подрежда измежду страните с най-голямо присъединяване на „ Есен 2017 ” в Пловдив от 25 до 30 септември. На панаира ще вземат участие компании от 40 страни, като броят на задграничните компании е с 15% по-голям спрямо 2016 година, а това красноречиво приказва за повишение на интереса към деловия конгрес за капиталови артикули и технологии в античния град под тепетата. Със мощно показване са  също Австрия, Германия,  Италия,  Румъния,  Турция, Чехия.  Десет огромни компании ще участват в експозицията, готова от Посолството на Австрия в София. Изложителите са главно от сферата на машиностроителната и металообработващата индустрия, най-силните посоки на австрийската стопанска система.

За първи път на Есенния панаир в Пловдив ще има огромно показване на технологии и артикули за работа във виртуална среда и за електронни спортове. Те ще бъдат демонстрирани в сателитните секции на гейминг състезание  Let’s Play, което ще се организира в границите на изложбата „ Инфотех “.  Посетителите ще могат да видят първия в света 1.8GHz 64-битов четириядрен рутер, най-иновативните smart home артикули и решения, а също по този начин и произведения, проектирани особено за електронни спортове. За първи път в България се демонстрира неповторимата машина  Tower 900 на Thermaltake. С нея всеки искащ има опцията да стриймва на живо  обичаната си игра, дават обещание от  GplayTV, уредник на 6-дневния мегатурнир. Очаква се близо 45 000 посетители да прегледат софтуерното ревю в Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР